Hjelp til å plante Liguster

La en profesjonell gartner gjøre jobben

Bestemmelsen er tatt, og allerede fra helgen vil du være den stolte innehaveren av 40 meter tett og fin ferdighekk, Liguster selvsagt, på 180cm. Du har tastet inn adresse, mobilnummer og nummeret på kredittkortet og skal akkurat til å trykke på BETAL.

Men noe holder deg tilbake.

40 meter! Det vil si 200 planter. I dag er det mandag og plantene kommer allerede fredag, muligens torsdag. Hvordan i all verden skal du klare å grave en grøft på 40 meter bare på, ja, det som i realiteten bare er noen få timer? Du har jo både jobb og andre aktiviteter som tar tid.

Har du i det hele tatt en brukbar spade?

Gjett hva, du trenger faktisk ikke spade, og heller ikke å slite deg ut.

Hekkplanter.com gjør hele jobben.

La profesjonelle gartnere plante ferdighekk for deg

Hekkplanter.com og Oslo Ferdighekk har gartnere som står klare til å hjelpe både med graving av grøft og/eller hull, utplanting, legging av bark-duk, jordforbedring, gjødsling og vanning – ja, de kan til og med komme en gang i året og klippe hekken for deg.

Alt dette og mye mer, mens alt du trenger å gjøre er å sitte på verandaen med en kopp deilig kaffe.

Og hvis du bestemmer deg for å ta hagesaksen og vannslangen fatt og selv ta vare på hekken etter utplantingen, vil gartneren gi deg gode råd og vink.

Gartneren kommer på befaring

Det er like lett å få gartner hjem som å bestille en Liguster Liga; klikk, klikk, så er du i gang. Du bestiller gartner-hjelp her.

Det er ikke gratis å få fagmannen på besøk, det skal vi gjerne innrømme. Men du betaler for å få det ordentlig gjort, én gang for alle, og for å spare ryggen. Det er det verdt, synes vi, og det synes stadig flere av våre kunder også.

ELLER – du kan gjøre alt selv!

Det skal vi snakke om i neste kapittel: Hvordan plante en liguster-hekk selv.